Specialistische archiefvernietiging

Home » Vernietiging » Archiefvernietiging

Van Gerrevink archiefvernietiging in Apeldoorn vernietigt papier en documenten die vertrouwelijke informatie bevatten. Dit doen we zowel voor particulieren, als voor zakelijke klanten in de regio Midden- en Oost-Nederland (van Apeldoorn tot Nijmegen en van Almere tot Enschede).

Definitief vernietigd

Van sommige gegevens wilt u zeker zijn dat ze goed en op een betrouwbare manier vernietigd worden. Bij Van Gerrevink garanderen we u dat. Al onze medewerkers zijn gescreend en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wanneer u ons inschakelt voor archiefvernietiging is de privacy gewaarborgd en bent u verzekerd van een betrouwbare vernietiging volgens de hoogste veiligheidsnormen. U kunt bij Van Gerrevink naast archiefvernietiging, terecht voor het vernietigen van:

  • Bankafschriften
  • Contracten
  • Vertrouwelijke documenten

Onze afgesloten vernietigingsruimte is voorzien van permanente bewaking via camera’s. Archiefvernietiging kunnen we bovendien ook onder persoonlijk toezicht uitvoeren. U ontvangt een vernietigingsverklaring zodra wij uw archiefvernietiging uitgevoerd hebben.

Werk voor professionals

Van Gerrevink recycling en vernietiging is gespecialiseerd in archiefvernietiging en in data- en productvernietiging. Wij zijn op werkdagen geopend van 7.30 – 16.30 uur. Wilt u weten wat Van Gerrevink voor u of uw bedrijf kan betekenen op het gebied van archiefvernietiging, neem dan contact met ons op.

St. Maarten 2 7332 BG Apeldoorn

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!