Specialistische archiefvernietiging

Home » Vernietiging » Archiefvernietiging

ARCHIEFVERNIETIGING

Van Gerrevink archiefvernietiging in Apeldoorn vernietigt papier en documenten die vertrouwelijke informatie bevatten.

Definitieve vernietiging

Van sommige gegevens wilt u zeker zijn dat ze niet alleen goed, maar ook op een betrouwbare manier vernietigd worden. Wij garanderen u een vertrouwelijke archiefvernietiging. Voor de AVG is de daarbij de Certificeringsregeling CA+ van specifiek belang. Deze is speciaal ontwikkeld voor ondernemingen die archief, data en producten vernietigen. Ondernemingen die kunnen aantonen dat zij voldoen aan de eisen komen in aanmerking voor het CA+ certificaat. Van het verzamelen, transporteren, opslaan tot en met het vernietigen van het materiaal moet een gesloten en veilig proces zijn. Van Gerrevink is in het bezit van dit certificaat. Én daar zijn wij trots op! Wilt u meer informatie over CA+ kijk op de website van CA+ of bekijk onderstaand filmpje.

Daarnaast zijn al onze medewerkers gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wanneer u ons inschakelt voor archiefvernietiging is de privacy gewaarborgd. Bovendien bent u verzekerd van een betrouwbare vernietiging volgens de hoogste veiligheidsnormen. Daarbij is onze afgesloten vernietigingsruimte voorzien van permanente bewaking via camera’s. Vernietigingen kunnen we bovendien ook onder persoonlijk toezicht uitvoeren. Vervolgens ontvangt u een vernietigingsverklaring zodra wij uw archiefvernietiging uitgevoerd hebben. In de Werkinstructie archief&productvernietiging leest u exact hoe wij uw archief verwerken.

Particulieren

Van Gerrevink recycling en vernietiging is gespecialiseerd in archief- én in data- en productvernietiging. Dit doen we zowel voor particulieren, als voor zakelijke klanten in de regio Midden- en Oost-Nederland (van Apeldoorn tot Nijmegen en van Almere tot Enschede). Op werkdagen zijn wij geopend van 7.30 uur tot 16.30 uur. Zo heeft u de mogelijkheid om uw archief, data en/of producten bij ons af te leveren.

Wilt u weten wat Van Gerrevink voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van archiefvernietiging, vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Verwerkersovereenkomst

Bent u op zoek naar onze verwerkersovereenkomst? Download hem hiernaast. Na het downloaden kunt u uw gegevens invullen en ondertekenen. U mailt hem naar info@vangerrevink.nl en u krijgt hem per omgaande getekend retour.