Specialistische archiefvernietiging

Home » Vernietiging » Archiefvernietiging

Archiefvernietiging

Van Gerrevink archiefvernietiging in Apeldoorn vernietigt papier en documenten die vertrouwelijke informatie bevatten.

Definitieve vernietiging

Van sommige gegevens wilt u zeker zijn dat ze goed en op een betrouwbare manier vernietigd worden. Bij Van Gerrevink garanderen we u dat. Voor de AVG is van specifiek belang de Certificeringsregeling CA+. Deze is speciaal ontwikkeld voor ondernemingen die archief- en data vernietigen. Ondernemingen die kunnen aantonen dat zij een gesloten en veilig vernietigingsproces hanteren, van het verzamelen, transporteren, opslaan tot het vernietigen, komen in aanmerking voor het CA+ certificaat. Van Gerrevink is in het bezit van dit certificaat. Daarnaast zijn al onze medewerkers gescreend en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wanneer u ons inschakelt voor archiefvernietiging is de privacy gewaarborgd en bent u verzekerd van een betrouwbare vernietiging volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Onze afgesloten vernietigingsruimte is voorzien van permanente bewaking via camera’s. Archiefvernietiging kunnen we bovendien ook onder persoonlijk toezicht uitvoeren. U ontvangt een vernietigingsverklaring zodra wij uw archiefvernietiging uitgevoerd hebben.

Werk voor professionals

Van Gerrevink recycling en vernietiging is gespecialiseerd in archiefvernietiging en in data- en productvernietiging. Dit doen we zowel voor particulieren, als voor zakelijke klanten in de regio Midden- en Oost-Nederland (van Apeldoorn tot Nijmegen en van Almere tot Enschede).

Wilt u weten wat Van Gerrevink voor u of uw bedrijf kan betekenen op het gebied van archiefvernietiging, neem dan contact met ons op. Bent u op zoek naar onze verwerkersovereenkomst? Download hem hiernaast. U kunt uw gegevens invullen en ondertekenen. U mailt hem naar info@vangerrevink.nl en u krijgt hem per omgaande getekend retour.

St. Maarten 2 7332 BG Apeldoorn