Specialistische archiefvernietiging

Van Gerrevink archiefvernietiging in Apeldoorn vernietigt vertrouwelijke documenten. Sommige papieren wilt u niet alleen goed, maar ook zeker op een betrouwbare manier vernietigd hebben. Want het kan u enorme imagoschade opleveren wanneer bepaalde gegevens op straat liggen. Daarnaast wacht u ook niet op een boete voor het overtreden van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. Kortom, wij garanderen u een vertrouwelijke archiefvernietiging. En naast archief, vernietigen wij ook data en producten.

Definitieve vernietiging

Op grond van de AVG is daarnaast de Certificeringsregeling CA+ van specifiek belang. Dit certificaat is speciaal ontwikkeld voor ondernemingen die onder andere archief vernietigen. Als die ondernemingen kunnen aantonen dat zij voldoen aan de eisen, komen zij in aanmerking voor het CA+ certificaat. Het gehele proces moet enerzijds gesloten en anderzijds veilig zijn. Dus, van ten eerste verzamelen, transporteren, opslaan tot ten slotte het vernietigen van het materiaal is veilig en gesloten. Daarom zijn wij in het bezit van dit certificaat. Én daar zijn wij trots op! Wilt u meer informatie over CA+ kijk op de website van CA+ of bekijk onderstaand filmpje.

Al onze medewerkers zijn zowel gescreend als in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Vandaar dat wanneer u ons inschakelt voor archiefvernietiging de privacy van uw documenten is gewaarborgd. Bovendien bent u verzekerd van een betrouwbare vernietiging volgens de hoogste veiligheidsnormen. Daarbij is onze afgesloten vernietigingsruimte voorzien van permanente videobewaking. Tot slot ontvangt u een vernietigingsverklaring. Vernietigingen kunnen we bovendien ook onder persoonlijk toezicht uitvoeren. In de Werkinstructie archief&productvernietiging leest u exact hoe wij uw archief verwerken.

Particulieren

Van Gerrevink recycling en vernietiging is gespecialiseerd in archief- én in data- en productvernietiging. Dit doen we zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Wij zijn werkzaam in de regio Midden- en Oost-Nederland. Van Apeldoorn tot Nijmegen en van Almere tot Enschede. Op werkdagen zijn wij geopend van 7.30 uur tot 16.30 uur. Zo heeft u de mogelijkheid om uw archief, data en/of producten bij ons af te leveren. Mocht u grote hoeveelheden hebben, dan kunnen wij dat ook bij u ophalen. Neem daarvoor gerust contact met op ons op telefoonnummer 055-5380660.

Wilt u weten wat Van Gerrevink voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van archiefvernietiging, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op telefoonnummer 055-5380660. Ook kunt u direct uw archief aanmelden.

Verwerkersovereenkomst

Bent u op zoek naar onze verwerkersovereenkomst? Download hem hiernaast. Na het downloaden kunt u uw gegevens invullen en ondertekenen. U mailt hem naar info@vangerrevink.nl en u krijgt hem per omgaande getekend retour.

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!