Specialistische archiefvernietiging

Home » Vernietiging » Archiefvernietiging

Archiefvernietiging

Van Gerrevink archiefvernietiging in Apeldoorn vernietigt papier en documenten die vertrouwelijke informatie bevatten.

Definitieve vernietiging

Van sommige gegevens wilt u zeker zijn dat ze goed en op een betrouwbare manier vernietigd worden. Wij garanderen u een vertrouwelijke archiefvernietiging. Voor de AVG is de Certificeringsregeling CA+ van specifiek belang. Deze is speciaal ontwikkeld voor ondernemingen die archief en data vernietigen. Ondernemingen die kunnen aantonen dat zij voldoen aan de eisen komen in aanmerking voor het CA+ certificaat. Van het verzamelen, transporteren, opslaan tot en met het vernietigen van het materiaal moet een gesloten en veilig proces zijn. Van Gerrevink is in het bezit van dit certificaat. Wilt u meer informatie over CA+ kijk op de website van CA+ of bekijk onderstaand filmpje.

Naast de eisen van CA+ zijn al onze medewerkers gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wanneer u ons inschakelt voor archiefvernietiging is de privacy gewaarborgd en bent u verzekerd van een betrouwbare vernietiging volgens de hoogste veiligheidsnormen. Onze afgesloten vernietigingsruimte is voorzien van permanente bewaking via camera’s. Vernietigingen kunnen we bovendien ook onder persoonlijk toezicht uitvoeren. U ontvangt een vernietigingsverklaring zodra wij uw archiefvernietiging uitgevoerd hebben. In de Werkinstructie archief&productvernietiging is meer te lezen hoe wij uw archief verwerken.

Particulieren

Van Gerrevink recycling en vernietiging is gespecialiseerd in archief- én in data- en productvernietiging. Dit doen we zowel voor particulieren, als voor zakelijke klanten in de regio Midden- en Oost-Nederland (van Apeldoorn tot Nijmegen en van Almere tot Enschede). Op werkdagen zijn wij geopend van 7.30 uur tot 16.30 uur. U kunt dan uw archief bij ons afleveren.

 

Wilt u weten wat Van Gerrevink voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van archiefvernietiging, vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Verwerkersovereenkomst

Bent u op zoek naar onze verwerkersovereenkomst? Download hem hiernaast. Na het downloaden kunt u uw gegevens invullen en ondertekenen. U mailt hem naar info@vangerrevink.nl en u krijgt hem per omgaande getekend retour.