Specialistische archiefvernietiging

Home » Vernietiging » Archiefvernietiging

Archiefvernietiging

Van Gerrevink archiefvernietiging in Apeldoorn vernietigt papier en documenten die vertrouwelijke informatie bevatten.

Definitieve vernietiging

Van sommige gegevens wilt u zeker zijn dat ze goed en op een betrouwbare manier vernietigd worden. Bij Van Gerrevink garanderen we u dat. Voor de AVG is van specifiek belang de Certificeringsregeling CA+. Deze is speciaal ontwikkeld voor ondernemingen die archief en data vernietigen. Ondernemingen die kunnen aantonen dat zij een gesloten en veilig vernietigingsproces hanteren, van het verzamelen, transporteren, opslaan tot het vernietigen, komen in aanmerking voor het CA+ certificaat. Van Gerrevink is in het bezit van dit certificaat. Wilt u meer informatie over CA+ kijk op de website van CA+.

Daarnaast zijn al onze medewerkers gescreend en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wanneer u ons inschakelt voor archiefvernietiging is de privacy gewaarborgd en bent u verzekerd van een betrouwbare vernietiging volgens de hoogste veiligheidsnormen. Onze afgesloten vernietigingsruimte is voorzien van permanente bewaking via camera’s. Archiefvernietiging kunnen we bovendien ook onder persoonlijk toezicht uitvoeren. U ontvangt een vernietigingsverklaring zodra wij uw archiefvernietiging uitgevoerd hebben.

Werk voor professionals

Van Gerrevink recycling en vernietiging is gespecialiseerd in archiefvernietiging en in data- en productvernietiging. Dit doen we zowel voor particulieren, als voor zakelijke klanten in de regio Midden- en Oost-Nederland (van Apeldoorn tot Nijmegen en van Almere tot Enschede).

Wilt u weten wat Van Gerrevink voor u of uw bedrijf kan betekenen op het gebied van archiefvernietiging, neem dan contact met ons op. Bent u op zoek naar onze verwerkersovereenkomst? Download hem hiernaast. U kunt uw gegevens invullen en ondertekenen. U mailt hem naar info@vangerrevink.nl en u krijgt hem per omgaande getekend retour.

St. Maarten 2 7332 BG Apeldoorn