1. Home
  2. Over ons

Specialist in het verwerken van afvalstromen

Van Gerrevink is al sinds 1879 specialist in het betrouwbaar en professioneel verwerken van afvalstromen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten recyclen en vernietigen wij alle  veel voorkomende afvalstromen.

Omdat de inzameling en de juiste verwerking van uw afval hoogstwaarschijnlijk niet bovenaan uw to-do-lijst staan, regelen wij dit graag volledig voor u. Van inzameling tot het recyclen naar bruikbare grondstoffen: wij zijn in het gehele proces uw aanspreekpunt en betrouwbare partner. Zo weet u zeker dat uw afvalstromen op de juiste, meest duurzame wijze worden verwerkt.

Passie voor de circulaire economie

Binnen ons familiebedrijf staat momenteel de vijfde generatie aan het roer. Sinds het begin van Van Gerrevink werken wij al met korte lijnen en houden we van een persoonlijke benadering. Met een passie voor de circulaire economie zijn wij continu bezig met ontwikkelen en verbeteren.

Veilig en vertrouwd vernietigen

Wij zijn gecertificeerd voor het betrouwbaar vernietigen van vertrouwelijke documenten en data. Ook in beslag genomen producten, oude bedrijfskleding of productiefouten vernietigen wij veilig en vertrouwd. Bij ons weet u zeker dat uw documenten, data of producten volgens de wet- en regelgeving worden vernietigd. Waar nodig met een bijbehorende verwerkersovereenkomst.

Innovatie

Wij recyclen zoveel mogelijk. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en houden ons constant bezig met innovaties. Er is op recyclinggebied steeds meer mogelijk, om zoveel mogelijk afvalstromen om te vormen in nieuwe grondstoffen. Zo helpen wij het energieverbruik en CO2-uitstoot te verlagen en het gebruik van nieuwe grondstoffen te verminderen.

Uw afval inzamelen door Van Gerrevink betekent dus dat al uw afvalstromen in professionele en betrouwbare handen terechtkomen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Neem contact op
In 2022 werd 95% van het ingezamelde afval op onze werf gerecycled
De beste service dankzij 45 enthousiaste medewerkers
Al 1,4  GWh opgewekt met onze eigen zonnepanelen