Elektronica recycling specialisten

 

Van Gerrevink is een expert in elektronica recycling en vernietiging. Dat wil zeggen het recyclen en vernietigen van bijvoorbeeld printplaten, hard- en software en mobiele telefoons. Maar ook wasmachines, drogers en magnetrons. Door elektronica te recyclen, draagt u bij aan een beter milieu. Afgedankte elektronica hebben namelijk hoogwaardige grondstoffen. Door een juiste recycling worden de verschillende onderdelen grondstoffen voor nieuwe producten. Daardoor levert het u én het milieu het nodige op. Naast elektronica recycling kan Van Gerrevink ook voor u vernietigen. Daarmee weet u zeker dat de eventuele gegevens definitief vernietigd worden. Wij beschikken daarom over een speciale data-shredder.

Weeelabex

Aangezien wij voldoen aan de uniforme en Europese regels beschikken wij al sinds 2016 over het Weeelabex certificaat. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan alle regels die gelden voor inzameling, opslag, transport én aan de regels voor verwerking en recycling van afgedankte elektronica. Zonder het Weeelabex certificaat zouden wij verwerking en recycling van elektronica anders niet mogen uitvoeren.
Jaarlijks rapporteren wij de verwerkte volumes en bereikte recyclingresultaten. Op deze manier wordt gecontroleerd of de overheid recyclingsdoelstelling van 85% van alle op de markt gebrachte producten behaald wordt. De Weeelabex organisatie ziet toe op naleving hiervan. Wanneer u meer informatie wilt over Weeelabex, kijk op de website van Weeelabex.

Van Gerrevink regelt uw totale bedrijfsafvalstroom

Wanneer u afgedankte elektronica bij ons aanbiedt, word het standaard hergebruikt. Want sinds ons ontstaan hebben wij een passie voor de circulaire economie. Als u geen tijd heeft om het zelf te brengen, komen wij het ophalen. Voor bedrijven in de regio Midden- en Oost-Nederland regelt Van Gerrevink de volledige afvalstroom. Kortom, u kunt met al uw afvalvraagstukken bij ons terecht. Zowel voor vernietigingen als wanneer het om recyclen gaat. Daarbij gaan wij voor minimalisatie van uw kosten en maximalisatie van uw opbrengsten. Wij zijn een famliebedrijf, daardoor zijn bij ons de lijnen kort en is er ruimte voor persoonlijk contact. Zoals gezegd één aanspreekpunt voor al uw afval. 

Dus ook voor elektronica recycling gaat u naar Van Gerrevink, de specialist in recycling en vernietiging. Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Particulieren

Bij Van Gerrevink kunt u ook als kleine zelfstandige of als particulier uw afgedankte elektronica inleveren voor recycling. En in veel gevallen levert het u persoonlijk ook wat op. Wij zijn hiervoor op werkdagen geopend van 7.30 tot 16.30 uur. 

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!