Advies opvragen?
Bel +31 (0)55 538 06 60
  1. Home
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Werkbezoek VVD-delegatie bij Van Gerrevink
23.05

Werkbezoek VVD-delegatie bij Van Gerrevink

Op maandag 22 mei kregen wij hoog bezoek van de VVD! Onder leiding van Tweede Kamerlid Erik Haverkort bezocht een VVD-delegatie ons bedrijf om mogelijkheden en uitdagingen in de recyclingbranche te bespreken.

Het bezoek bestond uit een rondleiding op de werf en langs de faciliteiten en een presentatie door de directie van Van Gerrevink; Marc van Gerrevink en Adriaan de Putter. Ook een bespreking over de uitdagingen en mogelijkheden binnen de recyclingbranche was onderdeel van het programma. Inhoudelijk is er ingegaan op het verzekeren van schade bij afvalbranden, de Europese uniforme afvalregels en de registratie van gestolen goederen door middel van het DOR (Digitaal Opkopers Register).

Wij waarderen de getoonde interesse en hopen op een prettige samenwerking op het gebied van de circulaire economie.

De delegatie bestond uit;

Erik Haverkort (Tweede Kamerlid VVD), Claire Dijkman (Persoonlijk Medewerker Tweede Kamer), Jenny Elbertsen (Raadslid VVD Apeldoorn), Frits van der Ley (Raadslid VVD Apeldoorn), Laurens van Piggelen (Voorzitter VVD Apeldoorn), Onno van Zelst (Bestuur VVD Apeldoorn), Elvira van den Broeke-Flipsen (Bestuur VVD Apeldoorn), Jeanne de Graaf (VVD PS Gelderland) en Peter Hendriks (VVD PS Gelderland). Ook Lennert Vermaat van de FNOI en MRF was aanwezig.