Gespecialiseerd in professioneel recyclen

Van Gerrevink is specialist in het professioneel recyclen van onder andere papier, metaal, elektronica-afval (e-scrap), kunststof en hout. Hiermee leveren wij samen met u een belangrijke bijdrage aan het milieu: recyclen leidt namelijk tot een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot en het energieverbruik. Daarnaast hebben wij een zeer modern wagen- en machinepark om ook op die manier onze bijdrage aan het milieu te leveren.

Wat het recyclen van met name papier betreft, is van Gerrevink ook een belangrijke partner in transitohandel. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om voor uiteenlopende bedrijven in binnen- en buitenland het transport, de logistieke planning en de financiële risico’s over te nemen.

Gegarandeerde kwaliteit

We hebben onze bedrijfsprocessen ISO 9001, OPK, CA+, MRF en Nedvang gecertificeerd. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit continu garanderen en bent u er tijdens het hele proces van verzekerd dat wij op de juiste wijze met uw afvalstromen omgaan.


Meer weten?

Wilt u weten wat mogelijk is als het om recycling gaat? Klik dan op een van de volgende pagina’s of op de knoppen hiernaast. Neemt u ook gerust contact met ons op.