Harde schijf vernietigen

Home » Vernietiging » Datavernietiging

Datavernietiging

Op de harde schijf van uw oude computer staat vaak vertrouwelijke, privacygevoelige en persoonlijke informatie. Wilt u deze onomkeerbaar vernietigd hebben, laat Van Gerrevink dan uw harde schijf definitief vernietigen. Wij hebben speciale shredders in huis om perfecte datavernietiging te verzorgen voor particulieren en bedrijven.

CA+ certificering

Wie kiest voor het vernietigen van een harde schijf, is er bij Van Gerrevink van verzekerd dat dit 100% goed gebeurt. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van een MRF licentie. Daarnaast is voor de AVG van specifiek belang onze CA+ certificering. Deze is voor verwerkingsbedrijven die archief- en data vernietigen. Ondernemingen die kunnen aantonen dat zij een gesloten en veilig vernietigingsproces hanteren, van het verzamelen, transporteren, opslaan tot het vernietigen, komen in aanmerking voor het CA+ certificaat. Van Gerrevink is in het bezit van dit certificaat. Bovendien zijn al onze medewerkers gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Naast het definitief vernietigen van uw harde schijf of andere gegevensdrager wordt deze gerecycled. De hoogwaardige grondstoffen uit uw harde schijf worden dan hergebruikt voor andere producten. Uiteraard zonder dat er ook maar iets te herleiden is naar uw gegevens.

Datavernietiging, van harde schijf tot archief

Behalve de harde schijf van uw computer kunnen wij ook laptops, mobiele telefoons en printplaten vernietigen of recyclen. Van Gerrevink is een specialist in archief-, papier-, data-, product- en kunststof vernietiging en recycling. Meer weten over het vernietigen van een harde schijf? Neem dan contact met ons op.

Verwerkersovereenkomst

Voor de AVG kunt u via de knop hiernaast onze verwerkersovereenkomst downloaden. U kunt uw gegevens invullen en ondertekenen. U mailt hem naar info@www.vangerrevink.nl en u krijgt hem per omgaande getekend retour.