Harde schijf vernietigen

Op de harde schijf van uw oude computer staat vaak vertrouwelijke informatie. Wanneer u deze voorgoed vernietigd wilt hebben, laat Van Gerrevink dan uw harde schijven vernietigen. Want wij hebben speciale shredders om een perfecte datavernietiging te verzorgen. Uw harde schijf wordt niet alleen vernietigd, maar ook gerecycled. Dus de hoogwaardige grondstoffen uit uw harde schijf worden dan hergebruikt voor andere producten. Immers zonder dat er ook maar iets te herleiden is naar uw gegevens.

 

CA+ certificering

Wanneer u uw harde schijven wilt vernietigen, garanderen wij dat dit 100% goed gebeurt. Wij zijn namelijk ISO9001 gecertificeerd en in bezit van een MRF licentie. Daarnaast zijn wij CA+ gecertificeerd. Daarom kunnen wij u een veilig en gesloten vernietiging garanderen. Aangezien het verzamelen, transporteren tot en met het vernietigen een betrouwbaar en dicht proces is. Ten eerste krijgt u de juiste containers. De container heeft een dichte ombouw en is voorzien van een slot. Ten tweede zijn de vrachtwagens voorzien van een dichte, harde opbouw en zijn afsluitbaar. Daarnaast beschikt de vrachtwagen over een GPS track-and-trace systeem.

Tot slot heeft ons bedrijfsgebouw een volledig afgesloten verwerkingsruimte. Daarbij is het niet toegankelijk voor onbevoegden en is het voorzien van camerabewaking en alarminstallatie. Bovendien beschikken al onze medewerkers over een geldige ‘Verklaring omtrent gedrag’. Daarnaast hebben zij een geheimhoudingsverklaring ondertekend. En dit alles wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke en onaangekondigde auditcontrole door Kiwa. 

AVG-proof

Omdat voldaan moet worden aan al deze maatregelen is CA+ AVG-proof. Dus u voldoet aan de wet- en regelgeving met betrekking tot vernietiging van persoonsgegevens. Daarbij ontvangt u voor uw administratie na iedere opdracht een vernietigingscertificaat. En voor de registratie van de verwerking van persoonsgegevens kunt u onze verwerkersovereenkomst downloaden. U vult uw gegevens in en stuurt hem ondertekent naar info@vangerrevink.nl. U krijgt hem dan getekend retour.

Wilt u meer informatie over CA+ kijk op de website van CA+ .

Datavernietiging, van harde schijf tot archief

Behalve de harde schijf van uw computer kunnen wij ook laptops, mobiele telefoons en printplaten vernietigen en recyclen. Van Gerrevink is een specialist in archief-, papier-, data-, product- en kunststof vernietiging en recycling. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!