Harde schijf vernietigen

Home » Vernietiging » Datavernietiging

Op de harde schijf uit uw oude computer staat vaak vertrouwelijke, privacygevoelige informatie. Wilt deze onomkeerbaar vernietigd hebben, laat Van Gerrevink dan uw harde schijf definitief vernietigen. Wij hebben speciale shredders in huis om perfecte datavernietiging te verzorgen voor particulieren en bedrijven.

Optimale omstandigheden

Wie kiest voor het vernietigen van een harde schijf, is er bij Van Gerrevink van verzekerd dat dit 100% goed gebeurt. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van een MRF licentie. Bovendien zijn al onze medewerkers gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Naast het definitief vernietigen van uw harde schijf of andere gegevensdrager kunnen wij deze ook recyclen. De hoogwaardige grondstoffen uit uw harde schijf worden dan hergebruikt voor andere producten. Uiteraard zonder dat er ook maar iets te herleiden is naar uw gegevens.

Datavernietiging, van harde schijf tot archief

Behalve de harde schijf van uw computer kunnen wij ook laptops, mobiele telefoons en printplaten vernietigen of recyclen. Van Gerrevink is een specialist in archief-, papier-, data-, product- en kunststof vernietiging en recycling. U kunt op werkdagen tussen 7.30 en 16.30 uur bij ons terecht. Bij bedrijven in Midden- en Oost-Nederland kunnen wij ook op afspraak hun overig afval ophalen. Meer weten over het vernietigen van een harde schijf? Neem dan contact met ons op of kijk op onze site.

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!