Uw vertrouwelijke gegevens in betrouwbare handen

 

Vernietiging

Van Gerrevink vernietigt niet alleen al uw waardevolle papieren en privacy- of concurrentiegevoelige documenten, maar ook digitale gegevensdragers en bedrijfskleding. Al deze producten zijn bij ons in betrouwbare handen waardoor u ervan verzekerd bent dat alles op de juiste wijze vernietigd wordt. Onze medewerkers zijn allemaal gescreend, beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Samen met onze medewerkers hechten wij grote waarde aan uw privacy en onze bedrijfsvoering is erop gericht om op de juiste wijze met uw waarde(volle) documenten en materialen om te gaan. Om een en ander te garanderen, zijn wij ISO 9001 en CA+ gecertificeerd. Uiteraard voldoen onze afgesloten vernietigingsruimtes aan alle eisen die daaraan gesteld worden, wat onder andere betekent dat vernietiging onder permanent cameratoezicht gebeurt.

AVG

Ook voor de AVG zijn alle technische en organisatorische maatregelen genomen die worden geëist. Wilt u meer weten over vernietigingen icm de AVG, klik hier voor meer informatie.

Van Gerrevink, dan komt het goed terecht

Wij zijn een betrouwbare partner als het om de vernietiging van waardevolle spullen gaat. Niet alleen omdat wij als echt familiebedrijf al sinds 1879 bestaan, maar ook omdat onze medewerkers zeer loyaal zijn en vaak al vele jaren bij ons werkzaam zijn – vaak zelfs van vader op zoon.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op werkdagen bij ons terecht voor het laten vernietigen van archieven, bankafschriften, usb-sticks, mobiele telefoons, of bijvoorbeeld bedrijfskleding.

Meer weten?

Wilt u weten wat van Gerrevink ook voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op; wij informeren u graag over de mogelijkheden!

St. Maarten 2 7332 BG Apeldoorn

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!