Onlangs mocht de redactie van Van Gerrevink Wim Pul van Veritex interviewen over waarom zij gekozen hebben voor Van Gerrevink. Tevreden en blije klanten spreken wij natuurlijk graag!

 

“Veritex is één van de eerste fabrikanten van kunstleer ter wereld. Al sinds de jaren ’30 zijn wij gespecialiseerd in de productie van kunstleer, zeildoeken en diverse andere technische gecoate breisels, weefsels, vliezen en folies. Wij leveren aan verschillende soorten bedrijven, van eenmanszaken tot multinationals.

 

Tijdens het produceren komt er diverse soorten afval vrij die wij op een verantwoorde manier willen afvoeren. Denk aan afvalwater, lege en vervuilde emballage en verontreinigde weekmakers. Voordat ik met Van Gerrevink samenwerkte ging overal wat heen. Ik zocht één partij, één centraal aanspreekpunt waarmee ik alles kan regelen. In Van Gerrevink vond ik zo’n partij. Ik heb rechtstreeks contact. Wanneer ik bel wordt er direct antwoord gegeven of het wordt direct opgepakt. Ze kennen nauwelijks wachttijden, ik heb snelle reacties. Daarbij krijg ik geen loze beloftes. Wanneer er toch iets mis gaat, wordt het opgelost. We zijn gelijkwaardige partners en dat werkt heel fijn.

 

Ik beveel Van Gerrevink aan omdat ze juist op deze manier werken. Eén centraal aanspreekpunt voor al mijn afvalvraagstukken.”

 

Van Gerrevink staat voor korte lijnen en persoonlijk contact tussen klant en medewerkers. Daarnaast werken wij professioneel, veilig en betrouwbaar, zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Voor ons is het erg fijn als klanten deze intenties ook zo ervaren. Tot slot, wij werken oplossingsgericht en willen ons graag verbeteren, daarom is uw feedback altijd welkom, houdt u ons scherp?