Word jij warm van het idee om in en rond Apeldoorn te rijden in één van onze kraakperswagens? Als je dan ook nog eens je CE-rijbewijs hebt én graag contact hebt met klanten, is dit dé baan voor jou.

 

Wat ga je doen?

Op jouw inzamelingsroute zamel je onder andere (vertrouwelijk) papier en restafval in. Je overlegt en denkt mee met de klant. Je bestuurt en bedient de kraakperswagen zelfstandig en je onderhoudt en reinigt deze zelf. Een functie met afwisselende werkzaamheden dus. Je dienst begint om 07:15 uur en eindigt rond 17:30 uur.

Het kan voorkomen dat je zo nu en dan ook op de bakwagen aan de slag gaat. Hier zamel je onder andere metalen in en je zet rolcontainers uit bij onze klanten.

 

Waar ga je werken?

Van Gerrevink B.V., gevestigd in Apeldoorn, is gespecialiseerd in het professioneel recyclen en vernietigen van alle soorten afvalstromen tot waardevolle grondstof. Van papiervernietiging tot data- en productrecycling, bij van Gerrevink is afval in betrouwbare handen. Voor zowel particulieren als voor bedrijven en overheden is Van Gerrevink B.V. sinds 1879 de beste partner voor het overslaan, sorteren, bewerken, vernietigen, verwerken en (tijdelijk) opslaan van onder andere papier, oud ijzer, metaal, hout, kunststof en elektronica-afval. Er werken op dit moment 46 medewerkers. Door de groei die we als bedrijf doormaken zijn we momenteel opzoek naar meerdere chauffeurs.

 

 

Jij bent:

  • Communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal
  • Oplossingsgericht
  • Integer en verantwoordelijk
  • In bezit van rijbewijs C met Code 95
  • Voorzien van een VOG

 

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris (vergelijkbaar met CAO beroepsgoederenvervoer schaal C en D)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Bijvoorbeeld een (elektrische) fiets van de zaak, lunch op vrijdag, winstdeling)
  • Een baan in een familiebedrijf met korte lijntjes en waar iedereen elkaar

 

Kun jij niet wachten om als allround chauffeur aan de slag te gaan? Stuur dan een bericht naar sollicitatie@vangerrevink.nl of bel ons op 055-5380660 .