Ons wagenpark heeft zich de afgelopen periode flink uitgebreid. Met trots presenteren wij onze nieuwe aanwinsten.

DAF CF 410 met een HIAB haakarmsysteem

We hebben voor een nieuwe DAF met haakarmsysteem gekozen. De HIAB haakarm is opgebouwd door FOJA Bedrijfswagen Service | FBS en de DAF CF 140 is geleverd door Bakker Bedrijfswagens. Een haakarm containersysteem maakt het makkelijker om containers te laden en te lossen zonder dat de chauffeur hiervoor de cabine hoeft te verlaten. Van Gerrevink levert steeds meer containers, de DAF is een mooie toevoeging om aan de vraag van klanten te blijven voldoen. 

 

3-assige trailer

Donderdag 29 april hebben we onze nieuwe 3-assige trailer opgehaald bij Alma Rental. Van Gerrevink heeft er voor gekozen om meer eigen transport in te zetten. Hierdoor zijn wij flexibeler en kunnen we beter inspelen op de productieplanning van de fabrieken die wij beleveren.

De nieuwe trailer zal met name ingezet worden voor het transport van balen papier. Vandaar dat Van Gerrevink heeft gekozen voor een volledig gegalvaniseerd chassis met IPE-80, warmgewalste, stalen en doorgestoken dwarsliggers met een zware hardhouten vloer. Een trailer voor het zware werk.

 

Trailer van Transportbedrijf van de Geest

De trailer van Transportbedrijf Van de Geest is voorzien van nieuwe zeilen met Van Gerrevink reclame erop. Nu zijn we als bedrijf nog meer zichtbaar in het land!