Van Gerrevink helpt u nu, samen met Essity/Tork, om de cirkel voor papieren handdoeken en koffiebekers in uw sanitaire- en lunchruimtes te sluiten. Tork PaperCircle® ’s werelds eerste recyclingservice voor papieren handdoeken en koffiebekers – stelt u in staat om de cirkel te sluiten en papieren handdoeken en onze koffiebekers lokaal te recyclen tot nieuwe tissueproducten.

De service wordt ingevoerd in de sanitaire ruimtes en kantines, wat betekent dat u de ruimtes kan gebruiken zoals u gewend bent, maar dat papieren handdoek en de koffiebekers in een afzonderlijke afvalbak wordt gegooid. De papieren handdoeken en koffiebekers worden vervolgens verzameld en apart gehouden door het schoonmaakpersoneel. Onze chauffeurs brengen de papieren handdoeken en koffiebekers dan naar de plaatselijke fabriek van Essity, waar ze gerecycled worden tot nieuwe papieren handdoeken en andere tissueproducten. Op deze manier kunnen we ons steentje bijdragen aan een meer circulaire maatschappij, waarin geen grondstoffen worden verspild.

In samenwerking met Essity/Tork, ondersteunt Van Gerrevink de invoering van Tork PaperCircle binnen uw faciliteit en helpen wij u om afval te beperken en uw CO2-voetafdruk met minstens 40%* te verminderen. Daarnaast leveren wij ook de recyclebare koffiebekers.

Lees hier meer over Tork PaperCircle: tork.nl/papercircle

Lees hier meer over onze koffiebekers.