Ron Kramer

Ik ben Ron Kramer, 55 jaar jong en woon samen met mijn vrouw Sandra en mijn 2 kinderen Indy (10) en Jayden (13) in Sloten. Per 1 november 2019 ben ik in dienst gekomen bij Van Gerrevink in de rol van Regie Manager met als doel bestaande en nieuwe relaties te ontzorgen in afval- en grondstof vraagstukken en hiermee een volgende stap willen zetten naar een duurzaam bedrijfsbeleid en concrete stappen willen zetten richting een circulaire economie.

Mijn interesses liggen naast sport kijken met name in gezelligheid, vrienden, gezin, nieuwe mensen leren kennen maar ook klussen in huis vind ik een leuke bezigheid.

25 jaar geleden ben ik in de recycling branche als accountmanager gestart bij BFI, nu Suez, en na 11 jaar de overstap gemaakt als Sr.Milieuadviseur naar de Van Vliet Groep te Nieuwegein (Shanks) die sinds 2 jaar onder de naam Renewi wordt voortgezet. In deze 25 jaar heb ik een zeer brede ervaring opgedaan op het gebied inzameling en verwerking van de meest uiteenlopende (chemische) afvalstromen bij bedrijven en overheidsinstellingen van klein tot groot.

Mijn ervaringen met Van Gerrevink zijn tot nu toe erg positief, leuke collega’s en alle zeer positief ingesteld wat vertrouwen geeft om samen een goede toekomst op te bouwen.

Van Gerrevink is al 140 jaar gespecialiseerd in het professioneel recyclen en dit sluit mooi aan op mijn visie in de circulaire economie waarbij het uitgangspunt is “Afval van vandaag vormt de grondstof voor nieuwe producten van morgen”.