Bij iedere onderneming komt bedrijfsafval vrij. Laat uw bedrijfsafval lokaal ophalen door Van Gerrevink. Uw betrouwbare en betrokken partner voor al uw bedrijfsafval.

Van Gerrevink heeft nu ook een speciale actie. Voor elke nieuwe klant* wordt maar liefst € 50,- gedoneerd aan stichting Buitenruimte Gelre IC! Ons doel is om minimaal € 4.000,- op te halen en zo bij te dragen aan dit mooie doel!

U kunt Van Gerrevink rolcontainers afnemen in elk gewenst formaat en voor al uw afvalstromen. Denk dan aan bijvoorbeeld restafval, papier, karton, archief en glas. Bekijk hier al onze containers. 

 

Via onderstaand formulier kunt u de aanvraag starten. U kunt ons ook bellen of mailen.

* Actie geldt voor nieuwe klanten die een vast contract afsluiten.

Stichting Buitenruimte Gelre realiseert een buitenruimte naast de IC-afdeling van Gelre ziekenhuizen te Apeldoorn, bestaande uit een serre en een daktuin.

Zeker voor patiënten met een langdurige IC opname is het naar buiten kunnen gaan belangrijk. Het wordt ervaren als een eerste stap op weg naar genezing en ontslag naar huis. De eerste keer naar buiten omschrijven patiënten vaak als: het gevoel dat je weer leeft. Zo is het idee voor een buitenruimte bij de IC ontstaan.

Het streven is om al dit jaar te starten met de bouw van de buitenruimte.


    Overige gegevens