Elektronica recycling specialisten

Home » Recycling » WEEE (elektronica)

Van Gerrevink is ervaren in elektronica recycling en vernietiging. Wij doen dit voor zowel particulieren, als bedrijven in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland. Onder het recyclen van elektronica en e-scrap valt bij ons onder meer de recycling van printplaten, hard- en software en mobiele telefoons.

Beter voor u en het milieu

Wanneer u kiest voor elektronica recycling draagt u bij aan een beter milieu. Door het verwerken van deze producten volgens strenge milieueisen, kunnen ze weer als grondstof dienen voor nieuwe producten. Vaak bevatten ze veel hoogwaardige grondstoffen, die u en het milieu nog het nodige kunnen opleveren. Naast elektronica recycling, kan Van Gerrevink elektronica en e-scrap ook voor u vernietigen. Dan weet u zeker dat de gegevens definitief vernietigd worden. Wij beschikken hiervoor over een speciale datashredder.

Van Gerrevink regelt uw totale bedrijfsafvalstroom

E-scrap of elektronica (AEEA of WEEE) dat u aanbiedt voor recycling wordt hergebruikt. Geen tijd om het zelf te brengen? Voor bedrijven in de regio Midden- en Oost-Gelderland kan Van Gerrevink de volledige afvalstroom regelen, of het nu om vernietigen of recyclen gaat. Uw afval (papier, data, archief of producten) halen wij op afspraak bij u op.

Dus ook voor elektronica recycling gaat u naar Van Gerrevink, de specialist in recycling en vernietiging. Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!