Al uw afval in goede handen

Ook voor uw overige afvalstromen kunt u bij Van Gerrevink terecht: van (sloop)hout tot bedrijfsafval, wij leveren een totaalpakket als het om het ophalen en verwerken van uw afval gaat. Door ons hiervoor in te schakelen, heeft u daar zelf geen omkijken meer naar en bent u ervan verzekerd dat uw afval goed terechtkomt en als waardevolle grondstof gebruikt wordt.

Zo wordt houtafval gebruikt als secundaire grondstof bij de fabricage van onder andere spaanplaat, maar dient het ook als brandstof in energiecentrales. We werken hierbij nauw samen met andere gespecialiseerde bedrijven. Van Gerrevink beschikt tevens over betrouwbare partners als het om gevaarlijk en chemisch afval gaat. Onder onze regie verzorgen deze partijen onder de juiste condities de inzameling, het vervoer en de verwerking van uw afval. Onze medewerkers treden hierbij op als contactpersoon.

Zakelijk

Wij verwerken al uw afval op het juiste moment

Winkels, kantoren en (dienstverlenende) instellingen kunnen wij ontzorgen als het om de inname en verwerking van afval gaat. Door afspraken te maken die nauw aansluiten bij uw bedrijfsproces, bent u er te allen tijde van verzekerd dat uw afval op het juiste moment én op de juiste manier verwerkt wordt. Onze calamiteitendienst staat 24 uur per dag voor u klaar zodat wij snel kunnen reageren op eventuele storingen of problemen. Wanneer wij verschillende soorten afval inzamelen, is een juiste afvalscheiding van belang; wij informeren en adviseren u daar graag over.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Particulier

Nauwkeurige weging, marktconforme tarieven

Onbehandeld hout, metaal en papier kunt u op werkdagen tussen 07.30 en 16.30 uur bij ons inleveren. Onze geijkte weegapparatuur zorgt voor een nauwkeurige weging waarbij wij u een marktconforme prijs per kilo garanderen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!