Oud papier inleveren

Home » Recycling » Papier

Door oud papier te recyclen, levert u een bijdrage aan een beter milieu. Bij Van Gerrevink kunt u heel eenvoudig uw oud papier aanleveren. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven gaat. Iedereen kan terecht bij Van Gerrevink. Alle soorten papier worden door ons verwerkt tot balen geperst papier voor papierfabrieken. Uw oud papier is de belangrijkste grondstof voor golfkarton, hygiënepapier, krantenpapier en meer.

Van A tot Z

Voor bedrijven in de regio Midden- en Oost-Nederland haalt Van Gerrevink het oud papier op. Hiervoor stellen wij diverse inzamelmiddelen ter beschikking en bieden we u een aanbod op maat. Bedrijven kunnen hun oud papier daarnaast ook zelf op werkdagen tussen 7.30 en 16.30 uur inleveren bij Van Gerrevink in Apeldoorn.

Naast het recyclen van oud papier, kan Van Gerrevink ook de vernietiging ervan op zich nemen. Dit is vaak het geval bij belangrijke documenten en archieven. Voor de vernietiging van oud papier staat een speciale vernietigingsruimte tot uw beschikking, die continue met camera’s bewaakt worden. Van Gerrevink houdt zich aan alle gedragsnormen en is ISO 9001 gecertificeerd. Wij zijn lid van de Federatie Nederlandse Oudpapier Industrie (FNOI) en Nedvang.

Oud papier is geld waard

Als u oud papier bij ons inlevert, dan levert u dat ook wat op. Hoeveel u krijgt, hangt af van de hoeveelheid en papiersoort. Weten wat oud papier u op kan leveren? Neem dan contact met ons op voor informatie.

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!