Metaal recycling door experts

In Oost-Nederland zijn wij de grootste metaal recyclaar. Wij recyclen bijvoorbeeld schroot, koper, messing, rvs en kabels. Afhankelijk van uw bedrijfsproces plaatsen wij verschillende opslagmiddelen bij u op locatie. Wij hebben containers die zowel voor in- als extern transport gebruikt kunnen worden. Indien u niet over voldoende ruimte beschikt, voeren wij de metalen ongesorteerd af. Het belangrijkste is dat wij onze werkwijze altijd aanpassen aan uw wensen en bedrijfsprocessen. Metaal recycling wordt daarom een stuk eenvoudiger.

Betrouwbare dienstverlening

Omdat wij beschikken over specifieke apparatuur maken wij de juiste sortering. Door middel van geijkte weeg- en meetapparatuur bepalen wij de kilo’s. Daarom gaan onze prijzen altijd mee met de marktprijzen. Hierdoor minimaliseren wij uw kosten en maximaliseren wij uw eventuele opbrengsten. Daarnaast beschikken wij over alle verplichte certificeringen. Het geeft u een garantie over professionaliteit en kwaliteit, bijvoorbeeld op het gebied van milieu en arbeidsomstandigheden. Echter voldoen wij ook aan aanvullende certificeringen, zoals het MRF-certificaat. Om die reden garanderen wij u niet alleen een efficiënte, maar ook een betrouwbare dienstverlening. In Apeldoorn en wijde omgeving is Van Gerrevink de enige metaal recyclaar die over dit MRF-certificaat beschikt. Wanneer u meer informatie hierover wilt, raadpleeg de website van de Metaal Recycling Federatie.
Verder zijn wij al sinds 2003 ISO-9001 gecertificeerd. Hiermee voldoen wij aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

 

Definitieve vernietiging

Ten slotte, wij hebben een passie voor de circulaire economie. Daarom recyclen wij al het metaal dat bij ons wordt aangeboden. Ten eerste zamelen wij in, sorteren en voeren het daarna af naar de hoogovens. Daarnaast kunt u kiezen voor vernietiging. Wij beschikken daarvoor over een afgesloten en beveiligde vernietigingsruimte. Gescreende werknemers shredderen onder cameratoezicht uw metaal.

 

Heeft u metalen die gerecycled en/of vernietigd dienen te worden, vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

 

Particulieren

Bij Van Gerrevink kunt u ook als kleine zelfstandige of als particulier uw metalen inleveren voor recycling. U kunt bij ons terecht voor zowel ferro als non-ferro metalen. Wij zijn hiervoor op werkdagen geopend van 7.30 tot 16.30 uur. Op ons terrein staan verschillende opslagmiddelen. Daarmee scheiden wij eenvoudig de metalen. Voorbeelden van in te leveren metaal of oud ijzer vind u hier.

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!