Metaal recycling door experts

Home » Recycling » Metaal

Metaal recycling

 

In Oost-Nederland zijn wij de grootste metaal recyclaar. Wij recyclen onder andere schroot, koper, messing, rvs en kabels. Afhankelijk van uw bedrijfsproces plaatsen wij verschillende opslagmiddelen bij u op locatie. Wij hebben containers die zowel voor in- als extern transport én bovendien voor de afvoer gebruikt kunnen worden. Wanneer u niet over voldoende ruimte beschikt, voeren wij de metalen ongesorteerd af. Het belangrijkste is dat wij onze werkwijze altijd aanpassen aan uw wensen en bedrijfsprocessen. Metaal recycling wordt daarom een stuk eenvoudiger.

 

Betrouwbare dienstverlening

Wij beschikken over specifieke apparatuur waarmee de juiste sortering gemaakt word. Met behulp van geijkte weeg- en meetapparatuur bepalen wij een kiloprijs die altijd marktconform is. Hierdoor minimaliseren wij uw kosten en maximaliseren wij uw eventuele opbrengsten. Door alle verplichte, maar ook aanvullende certificeringen voor onze branche, garanderen wij u niet alleen een efficiënte, maar ook een betrouwbare dienstverlening. Onder andere beschikken wij over het MRF-certificaat. Het geeft u een garantie over professionaliteit en kwaliteit, bijvoorbeeld op het gebied van milieu en arbeidsomstandigheden. In Apeldoorn en wijde omgeving is Van Gerrevink de enige metaal recyclaar die over dit MRF-certificaat beschikt. Lees meer hierover op de website van de Metaal Recycling Federatie.

 

Particulieren

Bij Van Gerrevink kunt u ook als kleine zelfstandige of als particulier uw metalen inleveren voor recycling, zowel ferro als non-ferro metalen. Wij zijn hiervoor op werkdagen geopend van 7.30 tot 16.30 uur. Op ons terrein staan verschillende opslagmiddelen, zodat wij deze metalen eenvoudig kunnen scheiden.

 

Definitieve vernietiging

Het metaal dat u voor recycling aanbiedt word standaard hergebruikt. Wij zamelen in, sorteren en voeren het af naar de hoogovens. Daarnaast kunt u kiezen voor vernietiging. Wij beschikken over een afgesloten en beveiligde vernietigingsruimte, waar gescreende werknemers zich onder cameratoezicht bezighouden met metaal vernietiging. Uw metaal wordt dan na inzameling en sortering geshredderd.

 

Wat is metaal?

Voor sommige mensen is het onduidelijk of men metaal heeft of oud ijzer. Grofweg is het verschil wel of niet magnetisch. Metaal is niet magnetisch en oud ijzer is wel magnetisch.

 

Heeft u metalen die gerecycled dienen te worden, vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Offerte?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan