Metaal recycling door experts

Home » Recycling » Metaal

Bij Van Gerrevink in Apeldoorn kunt u zowel ferro, als non-ferro metalen inleveren voor recycling. Wij zijn hiervoor op werkdagen geopend van 7.30 tot 16.30 uur en hebben verschillende opslagmiddelen op ons terrein staan, zodat deze metalen eenvoudig gescheiden kunnen worden. U kunt bij ons terecht met onder andere schroot, koper, messing, rvs en kabels.

Volgens geldende normen

Metaal kan bij Van Gerrevink ook ongesorteerd aangeleverd worden voor metaal recycling. Wij beschikken over specifieke apparatuur waarmee de juiste legering eenvoudig bepaald kan worden. Met behulp van geijkte weeg- en meetapparatuur bepalen we een kiloprijs die geheel marktconform is. Voor bedrijven kunnen wij verschillende opslagmiddelen op locatie plaatsen. Wij bieden onder meer containers aan die zowel voor in- als extern transport en voor de afvoer van reststoffen gebruikt kunnen worden. Metaal recycling wordt zo een stuk eenvoudiger.

Als metaal recycling niet voldoende is

Metaal dat u voor recycling aanbiedt wordt uiteindelijk hergebruikt. Wilt u dat het vernietigd wordt, dan kan Van Gerrevink daar ook voor zorgen. Wij beschikken over een afgesloten en beveiligde vernietigingsruimte, waar gescreende werknemers zich onder cameratoezicht bezighouden met metaal vernietiging.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als het om metaal recycling gaat? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!