Recycling van kunststof, bel de specialist

Home » Recycling » Kunststof

Door kunststof apart in te zamelen kan het plastic opnieuw gebruikt worden. Een reden voor Van Gerrevink om bewust te kiezen voor kunststof recycling. Zo leveren we samen met u een bijdrage aan een beter milieu. Op ons terrein zijn verschillende opslagmiddelen aanwezig, zodat ook particulieren hun afval eenvoudig gescheiden kunnen inleveren. Bedrijven adviseren we graag met een kunststof recycling oplossing op maat.

Eenvoudig afval scheiden

Wanneer u plastic en kunststof afval van uw restafval scheidt, kunt u flink besparen op uw afvalkosten omdat containers minder snel vol raken. Kunststof recycling is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Particulieren kunnen dagelijks hun kunststof afval bij ons inleveren tussen 7.30 en 16.30 uur. Speciaal voor bedrijven in de regio Midden- en Oost-Nederland heeft Van Gerrevink verschillende systemen zoals knapzakhouders, rolcontainers en compacte balenpersen in het leven geroepen. Deze worden op afspraak opgehaald en toegevoegd aan ons proces van kunststof recycling. Wilt u dat het vernietigd wordt, ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als het om recycling van kunststof gaat? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!