Afval recycling: ons dagelijks werk

Home » Recycling

Door afval te recyclen wordt een positieve bijdrage geleverd aan het milieu. Afval recycling leidt namelijk tot een verlaging van het energieverbruik en de CO2-uitstoot. Van Gerrevink uit Apeldoorn is een expert in professionele afval recycling en weet exact hoe zij met uw afvalstromen moeten omgaan. Alle bedrijfsprocessen zijn OPK, MRF, ISO 9001 en CA+ gecertificeerd. Dus de kwaliteit is gegarandeerd.

Hergebruik of vernietigen

Van Gerrevink recyclet nagenoeg alles. Van papier, metaal, kunststof en hout tot elektronica-afval (e-scrap). Alles wordt gescheiden ingezameld en verwerkt. Voor zowel particulieren, als bedrijven verzorgen wij de afval recycling en dankzij een modern machine- en wagenpark wordt met de recycling het milieu zo min mogelijk belast. Ziet u uw afval liever vernietigd worden dan gerecycled, dan is er ook de mogelijkheid van vernietiging. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige vernietiging van onder andere bankafschriften, mobiele telefoons, archieven en usb-sticks.

Meer informatie

Van Gerrevink recycling en vernietiging is op werkdagen geopend van 7.30 tot 16.30 uur. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van afval recycling? Neem dan contact met ons op.

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!