Wist u dat wij ook officieel productvernietiging in ons dienstverleningspakket hebben?. Wij zijn het enige bedrijf in Oost-Nederland dat gecertificeerd uw producten kan vernietigen. U ontvangt dan ook een officiële vernietigingsverklaring zodat u er zeker van bent dat u producten vernietigd zijn en dat u ze niet weer in de markt tegenkomt.

Het gaat vaak om producten die blijvend vernietigd moeten worden. Productvernietiging wordt toegepast op bijvoorbeeld artikelen met een productiefout, oude voorraad, ‘oude’ bedrijfskleding, speelgoed dat onveilig is gebleken of in beslaggenomen goederen. Door de producten op een juiste manier te ontmantelen en uit elkaar te halen, kunnen de verschillende onderdelen worden gerecycled en is uw product vernietigd. Op deze manier voorkomt u imagoschade aan uw bedrijf en/of uw merk.

CA+ certificering

Het product wordt door ons in een afgesloten vernietigingsruimte geshredderd of geknipt. Vervolgens ontvangt u een vernietigingsverklaring. Hiermee kunt u aantonen dat uw producten volgens alle geldende richtlijnen zijn vernietigd. Alles gebeurt volgens de daarvoor geldende CA+ norm. Namelijk in een afgesloten vernietigingsruimte met camerabewaking en volgens de van tevoren afgesproken vernietingingsmethode. Op deze manier bent u van een betrouwbaar en veilig proces verzekerd. Jaarlijks worden wij gecontroleerd of wij nog voldoen aan de CA+ certificering. Niet een last, maar een enorme waardering voor ons werk.

 

Mocht u meer informatie willen over het vernietigen van uw producten, neem contact op met een van onze binnendienst medewerkers Huibke of Anke. Zij kunnen aan de hand van uw te vernietigen producten u specifieke informatie geven.