De zomer staat voor de deur! Gaan we wel of niet met vakantie? Wordt dat dit jaar in eigen land? Of is het toch nog mogelijk om ons kikkerlandje te verlaten? Misschien blijven we wel helemaal thuis én aan het werk…

 

Maar wat is nu fijner om opgeruimd de zomer in te gaan? Een opgeruimde werkomgeving zorgt ervoor dat je ontspannen en vol focus aan het werk kunt zijn. Want juist nu, door de bijzondere omstandigheden is het prettig om ontspannen aan het werk te kunnen zijn en eventueel dan nog een paar dagen vrij te nemen.

 

Door opruimen creëer je meer energie op je werkplek. Echt, alleen al door opruimen 😉. Dus wat staat er om je heen wat eigenlijk al lang weg had gekund. Misschien oude elektronische apparatuur, zoals harde schijven of computers, óf papieren. Beide items die wellicht vernietigd moeten worden, omdat er gegevens op staan die vertrouwelijk zijn….

 

Omdat het vorige maand alweer twee jaar geleden was dat de wetgeving rondom AVG van kracht ging, hebben wij een speciale aanbieding gemaakt voor wanneer jij archief, data of producten wilt laten vernietigen. Onze medewerkers staan voor je klaar om een speciale maatwerk aanbieding voor je te maken.

 

Laat je gegevens hier achter en wij nemen zsm contact met je op. Óf bel met één van onze medewerkers op 055-5380660 en wij maken direct een maatwerk aanbieding voor je.