Melvin Mulder

“Ik werk hier nu zeven jaar, met heel veel plezier. Voor Van Gerrevink was ik allround bouwvakker, maar dat beviel me niet meer zo. Ik vond er geen uitdaging in, het waren lange dagen, ik zocht iets in een andere branche. Mijn schoonvader werkte hier al en hij tipte me hier te solliciteren. Ik werd aangenomen als metaalinkoper.

Ondertussen werk ik op kantoor. Ik combineer nu de receptie, de telefoon administratie. Het klantencontact vind ik leuk. En ik vind het fijn dat Van Gerrevink mij die kans bied om op deze manier om te scholen. Ik heb nooit veel met computers gewerkt, maar dat gaat eigenlijk hartstikke goed.

Ik vind Van Gerrevink een mooi bedrijf. Er is een goede sfeer en collega’s staan voor elkaar klaar. Die prettige, open manier van met elkaar omgaan, kende ik helemaal niet. Ik heb hier geleerd hoe belangrijk het is om klanten goed te behandelen. Eerlijk tegen ze te zijn. Ik vind het leuk om klanten blij te maken. Het is mooi om je volledig op de klanten te richten, zoals we dat hier doen.”