Uw afval: een hoogwaardige grondstof!

Home » Klanten » Particulier

Voor de vernietiging of recycling van onder andere papier, elektronica, ijzer, metaal, kunststof en hout bent u bij Van Gerrevink aan het juiste adres. Wij nemen uw afval tegen een marktconforme vergoeding in en maken hierbij gebruik van geijkte apparatuur voor een nauwkeurige weging. Een afspraak maken is niet nodig; wij zijn op werkdagen geopend van 07.30 tot 16.30 uur. Wilt u weten hoe u een en ander het beste aan kunt leveren, neem dan contact met ons op.

Verenigingsactie

Ons bedrijf bestaat al ruim 140 jaar en is als Apeldoorns familiebedrijf zeer begaan met de regio. Wij behoren tot de meest zuivere recyclingbedrijven van Nederland en vinden het dan ook vanzelfsprekend dat wij over alle relevante certificaten beschikken. Speciaal voor verenigingen heeft Van Gerrevink een full-service inzamelingsconcept ontwikkeld, waarbij u profiteert van de hoge waarde van oud ijzer en oude metalen. Met weinig inspanning wordt u in staat gesteld om in één weekend een financiële impuls te geven aan uw vereniging. Het unieke van het concept is dat u volledig ontzorgd wordt bij de uitvoering. Van Gerrevink verzorgt voor u de communicatie naar uw leden, initieert media aandacht en coördineert de daadwerkelijke inzameling. U krijgt als vereniging een projectleider toegewezen die alles in goede banen leidt. De inzameling van oud ijzer gebeurt via uw leden, op de locatie van uw vereniging. Wij stellen hiervoor kosteloos een container ter beschikking. Oud ijzer heeft een hoge waarde als grondstof voor het maken van nieuwe producten. Ieder huishouden heeft wel ongebruikte producten van oud ijzer in huis liggen zoals pannen, fietsen, blikjes, radiatoren, hekjes of (tuin) gereedschap.

Diverse verenigingen, zoals De Drie Ranken, Atalante, Victoria Boys en de Elimkerk, gingen u al voor. Van Gerrevink gaat graag met u in gesprek om het concept verder toe te lichten. Ook dit .pdf-bestand biedt verdere informatie.

Meer weten?

Wilt u weten wat Van Gerrevink ook voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op; wij informeren u graag over de mogelijkheden!

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!