Missie

Home » Het bedrijf » Missie en visie

Vanuit diverse integrale sessies met afdelingen en personeel conformeert Van Gerrevink zich aan onderstaande propositie die als basis dient voor het tot stand komen van de missie en visie.

  • Wij zijn een familiebedrijf, daardoor zijn bij ons de lijnen kort en is er ruimte voor persoonlijk contact met onze klanten en collega’s.
  • Van Gerrevink heeft een passie voor de circulaire economie
  • Wij werken professioneel, veilig en betrouwbaar, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
  • Wij zijn oplossingsgericht en willen ons graag verbeteren, daarom is feedback altijd welkom.

Vanuit deze propositie stelt Van Gerrevink zich de missie

Missie

Professioneel van afval naar grondstof!

Van Gerrevink zet zich in om relaties op een professionele, moderne en persoonlijke manier bij te staan in het ontzorgen van afval, de vertrouwelijke verwerking van hun documenten en goederen te waarborgen en het leveren van hoogwaardige secundaire grondstoffen aan eindverwerkers.

Visie

Van Gerrevink wil een professionele en regionaal sterke speler in de recyclingbranche zijn. Door zich te verbreden tot totaalontzorger op het gebied van afval en met onze jarenlange ervaring in de circulaire economie willen wij onze ecologische voetafdruk en die van onze relaties verlagen. Daarbij is zowel persoonlijk contact tussen personeel onderling als met onze relaties een kernwaarde binnen ons familiebedrijf.

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!