Uw (bedrijfs)afval in goede handen

Home » Het bedrijf » Bedrijfsinfo

Van Gerrevink B.V. is gespecialiseerd in het professioneel recyclen en vernietigen van al uw afvalstromen. Van papiervernietiging tot data- en productrecycling, bij van Gerrevink is uw afval in betrouwbare handen. Voor zowel particulieren als voor bedrijven en overheden zijn wij sinds 1879 de beste partner voor het overslaan, sorteren, bewerken, vernietigen, verwerken en (tijdelijk) opslaan van onder andere papier, metaal, hout, kunststof en elektronica-afval.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit zijn onlosmakelijk verbonden met onze werkwijze omdat wij ons als geen ander realiseren dat uw (waardevolle) materialen op de juiste wijze vernietigd en/of gerecycled moeten worden. Mede door continu te investeren in techniek en automatisering, behoort van Gerrevink tot de modernste recyclingbedrijven in Nederland. Om onze kwaliteit en een betrouwbare werkwijze te kunnen blijven garanderen, zijn wij ISO 9001, OPK, CA+, MRF en Nedvang gecertificeerd. Dit betekent dat al onze processen nauwkeurig zijn beschreven en vastgelegd en dat wij streven naar een continue verbetering van onze bedrijfsvoering.

Onze manier van werken, waarbij kwaliteit en service een belangrijke rol spelen, heeft ertoe geleid dat wij samenwerken met papierfabrieken en ijzergieterijen in binnen- en buitenland. Daarnaast weet een groeiend aantal (inter)nationale opdrachtgevers ons te vinden voor handel in papier en ijzer.

Al onze activiteiten vinden plaats op of worden aangestuurd vanaf ons bedrijf in Apeldoorn dat uiteraard voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen die eraan gesteld worden.

St. Maarten 2 7332 BG Apeldoorn

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!