Klussen Parc Spelderholt Klussen Parc Spelderholt Klussen Parc Spelderholt

Van Gerrevink steunt graag goede doelen en jaren was dat een nationaal bekend goed doel. Dit jaar is er gezocht naar lokale ondersteuning, en hoe?! Alle medewerkers van Van Gerrevink zijn deze week actief als schilder in Hotel Parc Spelderholt. Er wordt geschilderd, gesausd, opgeknapt en tot slot de finishing touch, gedecoreerd.

Hotel Parc Spelderholt is onderdeel van de Academie Spelderholt, een plek waar jongeren met een beperking leren, wonen en werken. In het hotel worden de jongeren van 18 t/m 25 jaar in drie jaar opgeleid. Ze volgen een intern leertraject voor functies in bijvoorbeeld het hotelwezen, de administratie en de groenvoorziening.
Tussen Van Gerrevink en Parc Spelderholt is er een unieke samenwerking ontstaan. Alle medewerkers van Van Gerrevink van zowel kantoor, de werf en de productie hebben in teams een dagdeel hard geklust. Op deze manier kwam er een leuke synergie tussen enerzijds het opknappen van een maatschappelijke instelling én anderzijds de samenwerking van collega’s vanuit verschillende disciplines.
Anke Jacobs, mede initiator van dit project: “Ik heb mijn collega’s op een andere manier leren kennen, er is een enorme saamhorigheid, want iedereen moet even buiten zijn eigen comfortzone stappen”. Daarbij kwam vooraf al de lol van collega’s onderling om “Wat trek ik aan?” of “Ik heb geen oude kleren.” Uiteindelijk is iedereen met vol enthousiasme aan het klussen gegaan.
En ondanks dat Anke helemaal niet van schilderen houdt: “Ik vond het heel leuk om daadwerkelijk iets te kunnen doen voor een ander en tegelijkertijd te kunnen laten zien hoe Van Gerrevink in de maatschappij staat.”
Wilt u meer weten over ons en onze manier van werken, kijk ook https://www.vangerrevink.nl/het-bedrijf/bedrijfsinfo/