Lever privacygevoelig materiaal in!

Ook dit jaar kunt u als particulier op de nationale Data Privacy Dag, vrijdag 27 januari 2023, kosteloos privacygevoelig materiaal inleveren bij een professioneel datavernietigingsbedrijf in de buurt! Van Gerrevink is ook één van deze bedrijven.

Door de jaren heen verzamelen we (soms onbewust) veel privacygevoelig materiaal. Ook als particulier is het belangrijk dat u hier zorgvuldig mee omgaat. In de aanloop naar de Data Privacy Dag op 27 januari besteden wij daarom aandacht aan het vernietigen van privacygevoelig materiaal zoals vertrouwelijke documenten, datadragers, smartphones en laptops. Om datalekken te voorkomen is het belangrijk dat dergelijk materiaal niet in een oudpapierbak of elektronica-container thuis hoort.

Steeds vaker hebben we een document met vertrouwelijke gegevens in ons privébezit. Denk aan een belangrijk document dat we uitprinten om het net iets beter te kunnen lezen. We printen minder, maar wat we printen is vermoedelijk veel vertrouwelijker! Of een zakelijk documentje dat we op de privé laptop of andere datadragers opslaan, omdat dit zo uitkomt. Het gebeurt vaker dan dat je denkt.

Op vrijdag 27 januari 2023 – #DPD2023-, kunnen particulieren kosteloos privacygevoelig materiaal inleveren bij Van Gerrevink in Apeldoorn. Wij zijn open van 07.30 uur tot 16.30 uur. 

Voor meer informatie ga naar: www.dataprivacyweek.nl/