Carst Plaggenmarsch

“In 2015 ben ik begonnen bij Van Gerrevink met mijn afstudeeropdracht. Ik studeerde technische bedrijfskunde en ik deed onderzoek naar het energieverbruik en waar mogelijk besparingsmaatregelen uitgevoerd kunnen worden. Naar aanleiding van mijn onderzoek is er onder andere geïnvesteerd in LED verlichting, zijn wij overgestapt op elektrische heftrucks en is er nu een traject gestart voor het plaatsen van zonnepanelen op ons dak.

 

Na mijn onderzoek kon ik bij Van Gerrevink blijven werken. Ik heb verschillende taken gehad, ben onder andere bijrijder geweest en op kantoor heb ik verschillende dingen gedaan. Door groei van de organisatie ontstond er ruimte voor een Logistiek- en kwaliteitsmanager. Ik ben erg blij dat Marc en Adriaan mij die kans hebben gegeven. 

 

In deze functie ben ik verantwoordelijk om de wielen te laten rijden. Met andere woorden het goed uitvoeren van orders en met een zo efficiënt mogelijke planning. Daarnaast ben ik continu bezig om in het kader van arbo en milieu alle processen en veiligheid binnen Van Gerrevink te verbeteren. Hierdoor hebben wij meerdere certificaten behaald. Ik heb dan ook een job met veel contacten en het is zeer afwisselend. Zo kan het maar zo zijn dat ik even zelf de containers bij een nieuwe klant aflever en het uur erna beleid aan het schrijven ben.

 

Van Gerrevink is een mooi bedrijf. Het is kleinschalig en de betrokkenheid van de mensen is enorm. Er wordt veel werk verzet. Wij kunnen snel inspelen op de markt en de klantvragen. De lijnen zijn kort, er is ruimte voor ontwikkeling en je wordt vrij gelaten voor je verantwoordelijkheden. Daarnaast wordt je ondersteund in je functie. Met de collega’s is een geweldige sfeer. Iedereen wil voor elkaar lopen. Samen zijn wij met één doel bezig en dat is hartstikke mooi.

 

In onze organisatie staat de klant altijd centraal. Als het nodig is rijden wij voor de klant om of doen wij aanpassingen in de routes. Door de korte lijnen kunnen wij snel schakelen en zijn wij zeer flexibel. Ons materieel en wagenpark is altijd up-to-date, is goed onderhouden en wij kennen een lage milieubelasting. Dat zorgt voor een hoogwaardige organisatie!”