Anke Jacobs

“Mijn naam is Anke Jacobs-Dijkstra en ik woon in Vaassen. Ik ben medewerker commerciële binnendienst maar ik geef ook ondersteuning in de afdeling kwaliteit en administratie. Ik werk sinds 2003 bij Van Gerrevink. 

Tijdens mijn studie International Business and Languages was ik op zoek naar een afstudeeropdracht. Adriaan de Putter is de broer van mijn vriendin en hij hoorde van mijn afstudeeropdracht. Wij zijn toen met elkaar in contact gekomen en hebben samen een passende opdracht geschreven. Ik heb een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd alsmede een marketing- en communicatieplan. Na mijn afstudeeropdracht heb ik gevraagd of ik mocht komen werken bij Van Gerrevink. Een medewerker nam afscheid en zodoende kwamen er uren vrij die ik mocht gaan invullen. 

Ik ben gaan werken bij Van Gerrevink omdat ik er al kennis had opgedaan van de branche tijdens mijn afstudeeropdracht en het feit dat het een familiebedrijf is met veel ruimte voor initiatieven sprak en spreekt mij nog steeds erg aan. Ik vind het leuk om bij Van Gerrevink te werken omdat we een familiebedrijf zijn en volledig zelfstandig. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven. Daarnaast vind ik het werken in een ‘mannen-omgeving’ erg leuk. En de werktijden vind ik ook erg praktisch. Ik begin het liefst op tijd en dat kan hier.

Ik vind de afwisseling, de dynamiek en de zelfstandigheid en de daarbij horende verantwoordelijkheid erg plezierig. We werken met een hele club leuke mensen die allemaal hart voor de zaak hebben. De afwisseling tussen klantencontact en gedeeltelijke administratieve taken spreekt mij erg aan.

Ik heb ontzettend veel leuke herinneringen aan werken bij Van Gerrevink. Het personeelsuitje naar Parijs was geweldig maar ook het contact met Rinke, onze directeur voor Marc is mij erg dierbaar! Ik heb veel van hem geleerd, ontzettend met hem gelachen en bewondering voor hem dat hij de juiste mensen om zich heen wist te verzamelen.

Ik vind voor onze klanten belangrijk dat ze weten en voelen dat we de klanten kennen en aandacht voor ze hebben. We mogen trots zijn op het feit dat we net een stapje extra doen voor onze klanten. Ik vind dat wij elke dag proberen te doen wat wij beloven en ik hoop dat de klanten kunnen voelen dat we met een leuke club mensen graag ‘de klus met z’n allen klaren’. Daarnaast vind ik het zeker een pluspunt dat we met mooi materieel mogen werken.”