Adriaan de Putter

“Ik ben Adriaan de Putter, en al bijna 25 jaar werkzaam bij Van Gerrevink.

Dat we een echt familiebedrijf zijn blijkt ook uit het feit dat ik via mijn schoonvader de kans kreeg op een ‘baantje’ toen in de jaren 90 het digitale tijdperk ook bij Van Gerrevink aanbrak. De komst van de computer in onze branche bracht ongekende mogelijkheden met zich mee, waar ik van harte gebruik van heb mogen maken. In 1994 ben ik begonnen als weger en via administratie en kwaliteitszorg opgeklommen als financieel directeur, een functie die ik nu al weer 7 jaar bekleed.

 

Dat betekent gelukkig niet dat ik alleen maar zit te managen… het mooie van ons bedrijf is dat iedereen een scala aan taken en verantwoordelijkheden heeft: van administratie tot ICT, van personeelszaken tot kwaliteitszorg, alles komt wel eens aan bod. Zo zijn we in staat met veel praktische kennis te doen wat de klant van ons vraagt, en proberen we altijd weer meer te doen dan dat de klant verwacht.

 

Het feit we in de afgelopen decennia zijn uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met een geweldige groep mensen is iets om trots op zijn!”