CA+ is hét keurmerk in Nederland voor Archief-, Data- en Productvernietiging. De CA+ norm bevat regels en procedures om de vertrouwelijkheid van het te vernietigen materiaal en de veiligheid van de procedures te waarborgen. Tevens waarborgt het een adequaat, efficiënt en gesloten vernietigingsproces.

Wij hebben 5 redenen waarom wij volgens deze norm uw archief vernietigen:

Reden #1: Voorop willen lopen met nieuwe innovaties
Als gerenommeerde en al ruim 140 jarige onderneming willen wij voorop lopen met alle innovaties in onze branche. Daarnaast komt de gedachtegang van CA+ volledig overheen met onze bedrijfsfilosofie.

Reden #2: Vernietiging gegarandeerd
Door mbv CA+ te laten vernietigen wordt op een betrouwbare manier ingezameld door middel van gesloten inzamelmiddelen. Er wordt getransporteerd met een afgesloten transport. Het is voor onbevoegden onmogelijk om bij het vertrouwelijk materiaal te komen. Bij aankomst op de vernietigingslocatie wordt er in een afgesloten en beveiligde ruimte gelost. Waarna binnen 24 uur wordt vernietigd volgens overeengekomen veiligheidsniveau en veiligheidsklasse.

Reden #3: Garantie dat uw materiaal niet op de markt komt
Naast het vernietigen van archief, wordt ook data en producten via CA+ vernietigd. Wanneer er onverhoops een productiefout in uw product zit, wilt u niet geconfronteerd worden dat u uw product in de zwarte handel terugvindt. Door middel van een shredder worden uw producten vernietigd en hebt u de garantie dat uw materiaal niet op de markt komt.

Reden #4: Jaarlijkse Kiwa controle
Elke organisatie die CA+ gecertificeerd is, wordt jaarlijks controleert door Kiwa. Als je als organisatie wil voldoen aan een kwaliteitslabel, dan doe je dat omdat je graag wil voldoen aan een kwaliteitsnorm. Een norm én daarop de controle houdt je scherp en alert. Iedereen heeft het recht om gecontroleerd te worden, dus kom maar op!

Reden #5: Compliance
Van Gerrevink handhaaft graag de regels of de afspraken die gemaakt zijn. Daarom werken wij professioneel, veilig en betrouwbaar.

Gezien de tijd van het jaar hebben wij een speciale archiefopruimactie waar u tot eind januari gebruik van kunt maken. U kunt zich aanmelden voor het laten vernietigen van uw archief voor een actietarief. Wij komen dan op afspraak tussen 8.30 en 16.30 uur. Met ons speciaal gesloten archiefvoertuig rijden wij bij u in de regio. U kunt een onbeperkte hoeveelheid oud archief inleveren. Wij zullen uw archief voor een all-in prijs van €80,- (ex BTW gemeente Apeldoorn) of €120,- (ex BTW, buiten gemeente Apeldoorn) vanaf uw adres afvoeren. Vervolgens vernietigen wij uw archief in onze beveiligde archiefvernietigingsruimte in Apeldoorn.

U kunt hier uw te vernietigen archief aanmelden.

Over Van Gerrevink

Van Gerrevink is actief in onder andere papierrecycling. Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel recyclen en vernietigen van al uw afvalstromen tot waardevolle grondstoffen. Van archiefvernietiging tot data- en productrecycling, bij ons is uw afval in betrouwbare handen.

Wij zijn een familiebedrijf, daardoor zijn bij ons de lijnen kort en is er ruimte voor persoonlijk contact met onze klanten en collega’s. Wij hebben een passie voor de circulaire economie. Wij werken professioneel, veilig en betrouwbaar, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij zijn oplossingsgericht en willen ons graag verbeteren, daarom is uw feedback altijd welkom, houdt u ons scherp?