Gegevens vernietigen in plaats van wissen

Met speciale shredders kunnen wij digitale datadragers zoals harde schijven, telefoons, usb-sticks en cd-roms onomkeerbaar vernietigen. Zelfs complete computers kunnen wij op verantwoorde wijze voor u recyclen en vernietigen. Door deze gegevens fysiek te vernietigen bent u er 100% zeker van dat alle gegevens definitief verwijderd zijn; iets dat bij formatteren niet het geval is. Nadat deze gegevensdragers vernietigd zijn, worden de restanten zorgvuldig gemengd waarna ze verder verwerkt worden als grondstof voor nieuwe elektronica.

Voor bedrijven hebben wij speciale en afgesloten rolcontainers of databoxen die we bij u kunnen plaatsen, maar u kunt een en ander natuurlijk ook zelf bij ons inleveren.

Ook voor datavernietiging beschikken wij over speciale ontvangst- en vernietigingsruimtes die aan alle veiligheidseisen voldoen. Vernietiging vindt te allen tijd plaats onder cameratoezicht, maar kan desgewenst ook gebeuren onder persoonlijk toezicht. 
 

Zakelijk

De zekerheid van vernietigen

Door digitale gegevensdragers te laten vernietigen, bent u ervan verzekerd dat belangrijke en vertrouwelijke informatie niet per ongeluk in verkeerde handen valt. Van Gerrevink beschikt over speciale afsluitbare rolcontainers of databoxen die we bij u op locatie kunnen plaatsen. Afhankelijk van de met u gemaakte afspraken, komen onze chauffeurs deze op een vast moment of op afroep legen. Uiteraard beschikken wij hiervoor over speciale en extra beveiligde vrachtwagens.

Omdat een computer na afschrijving binnen uw bedrijf soms nog waarde voor consumenten of goede doelen heeft kunnen wij samen met een van onze partners uw harde schijf gecertificeerd wissen met behulp van Blancco®. Hierbij kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van remarketing en logistiek.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
 

Particulier

Voorkom dat vertrouwelijke informatie in verkeerde handen valt

Om te voorkomen dat vertrouwelijke informatie die op digitale gegevensdragers opgeslagen is op straat komt te liggen, kunnen wij deze voor u vernietigen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de (privé) gegevens die op uw mobiele telefoon, computer, harde schijf, usb-stick of cd-rom opgeslagen zijn. Als bewijs dat wij dit gedaan hebben, ontvangt u een vernietigingsverklaring. U kunt deze gegevensdragers op werkdagen bij ons inleveren maar wij kunnen deze ook bij u ophalen. Wij garanderen dat uw gegevens binnen 24 uur vernietigd worden waarbij zowel de vernietigingsruimte als onze medewerkers aan alle gestelde eisen voldoen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.