Oud papier opnieuw gebruikt

Van Gerrevink verwerkt alle soorten papier tot balen geperst papier die vervolgens naar papierfabrieken in binnen- en buitenland getransporteerd worden. Hiervoor zamelen wij oud papier in bij bedrijven en verenigingen bijvoorbeeld, maar uiteraard kunnen particulieren hun oude papier ook bij ons inleveren. Wij beschikken over verschillende inzamelmiddelen zoals rol-, pers- en afzetcontainers die ook bij bedrijven geplaatst kunnen worden.

Oud papier dient als grondstof voor ‘nieuw’ papier en wordt voornamelijk gebruikt voor de fabricage van golfkarton en verschillende papiersoorten zoals kranten-, kringloop- en hygiënepapier. Voordat het ingezamelde papier verwerkt wordt, wordt eerst eventuele vervuiling verwijderd waarna het op kwaliteit gesorteerd en vervolgens tot balen geperst wordt.

Recyclen, voor een beter milieu

Door papier te (laten) recyclen, leveren we samen met u een belangrijke bijdrage aan een beter milieu. Afval krijgt zo, als grondstof voor nieuwe producten, een tweede leven: papier dat bij ons voor archiefvernietiging wordt aangeleverd, wordt ingezet als grondstof voor hygiënepapier. Omdat het bij archiefvernietiging om vertrouwelijke informatie gaat, wordt dit papier eerst versnipperd waarna het zorgvuldig gemengd en tot balen geperst wordt.

Kwaliteit is onze standaard

Van Gerrevink is lid van de FNOI (Federatie Nederlandse Oudpapier Industrie) en Nedvang (Nederland Van Afval Naar Grondstof) waarmee we voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voor afvalbedrijven. Met ons lidmaatschap kunnen wij een optimale recycling van oud papier en karton waarborgen. Als lid houden wij ons aan de door de FNOI opgestelde Code of Conduct.
 

Zakelijk

Uitgebreid aanbod

Om goed in te kunnen spelen op uw behoefte, beschikken wij over verschillende rol-, opslag- en magazijncontainers die in capaciteit variëren. Daarnaast kunnen wij bij (grotere) drukkerijen of productiebedrijven ook perscontainers plaatsen. Ons uitgebreide aanbod inzamelmiddelen is geschikt voor het inzamelen van circa 70 papiersoorten waaronder kranten, karton, folders, drukkerijafval, duplex en rollen.

Inspelen op uw behoefte

Onze chauffeurs rijden vanuit onze locatie in Apeldoorn naar klanten in Midden- en Oost-Nederland om papier in te zamelen voor recycling en/of vernietiging. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij zowel volgens afspraak als op afroep bij u langskomen. Uw behoefte staat hierbij centraal en uw vraag vormt voor ons het uitgangspunt voor een passend aanbod: maximale opbrengst, compleet dienstenpakket, gegarandeerde kwaliteit en 100% betrouwbaarheid. Indien afgesproken staat onze calamiteitendienst bij eventuele storingen, problemen of volle containers 24 uur per dag voor u klaar.

Van Gerrevink ontzorgt

Door papier van ander afval te scheiden, levert u een actieve bijdrage aan een beter milieu. Wij maken het u daarbij graag gemakkelijk door de juiste inzamelmiddelen ter beschikking te stellen en door zo nodig ook voor vernietiging te zorgen.


Meer weten?

Wilt u weten wat van Gerrevink ook voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag!
 

Particulier

Uw oude papier is geld waard

U kunt tegen vergoeding oud papier bij ons inleveren, waarbij de hoogte van de vergoeding afhankelijk is van de papiersoort, de markt en het gewicht. Wij zijn hiervoor op werkdagen geopend van 07.30 tot 16.30 uur.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.