Specialist in het recyclen van elektronica

Onder e-scrap vallen onder andere printplaten, elektronica, hard- en software en mobiele telefoons. Al deze producten kunnen door Van Gerrevink gerecycled worden, waarbij wij nauw samenwerken met professionele scheidingsbedrijven. Hierbij hanteren wij voor de verwerking van metalen en elektronica verschillende verwerkings- en scheidingstechnieken die gericht zijn op het product en/of het materiaal dat gerecycled moet worden. Voor de inzameling van deze producten beschikken wij over verschillende inzamelmiddelen zoals containers en palletboxen.

Als recyclen alleen niet genoeg is

Wanneer het door u aangeleverde materiaal vertrouwelijke informatie bevat, kunnen wij deze producten ook vernietigen. Met datavernietiging bent u ervan verzekerd dat de gegevens definitief vernietigd worden. Hiervoor beschikken wij over een speciale datashredder.

Recycling en vernietiging van elektronica en hard- en software is een van de snelst groeiende onderdelen; uiteraard beschikken wij ook hiervoor over de benodigde certificaten en licenties zoals MRF en ISO 9001.
 

Zakelijk

Uw bijdrage aan ons milieu

Door met verschillende gespecialiseerde bedrijven samen te werken, kunnen wij al uw elektronica en hard- en software op de juiste manier verwerken voor recycling. De vernietiging van e-scrap voeren wij overigens volledig in eigen beheer uit. Door uw afgeschreven of kapotte elektronica bij ons in te leveren, levert u een bijdrage aan het milieu: wij verwerken deze producten volgens de strenge milieueisen waarmee ze weer als grondstof dienen voor nieuwe producten. Daarnaast ontvangt u een marktconforme vergoeding voor de producten of onderdelen die u bij ons inlevert.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.
 

Particulier

Gewoon weggooien is toch geen optie? 

Uw oude mobiele telefoon, computer, harde schijf of ander elektronisch apparaat kan nog geld opleveren wanneer u dit bij ons inlevert. In een kilo mobiele telefoons zit bijvoorbeeld vijftien keer zo veel goud als in erts en dit ‘afval’ wordt als hoogwaardige grondstof voor nieuwe producten gebruikt. Dit weggooien is dus eigenlijk zonde, zowel wat het milieu als wat uw portemonnee betreft! Van Gerrevink is voor inname van e-scrap en ander recyclebaar materiaal op werkdagen geopend van 07.30 tot 16.30 uur.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.