Gegarandeerd de beste oplossing

Maximale opbrengst, minimale lasten en een uitgebreid aanbod: van Gerrevink biedt gegarandeerd de beste oplossing als het om het betrouwbaar vernietigen of recyclen van uw afvalstromen gaat.

Door het hanteren van marktconforme tarieven, een zuiver en geijkt wegingsproces en het strikt nakomen van de afgesproken betaaltermijn, kunnen wij uw opbrengst maximaliseren en uw kosten minimaliseren. Onze dienstverlening sluit hierbij nauw aan bij uw bedrijfsprocessen, wat betekent dat u nooit een (te) volle container heeft – ongeacht het type afval dat door ons wordt opgehaald.

Kwaliteit en service gaan hand in hand

Van Gerrevink begeleidt en ontzorgt u gedurende het hele proces, vanaf het inzamelen van uw afval tot aan het administratieve proces achteraf. Afhankelijk van de met uw bedrijf gemaakte afspraken staat onze calamiteitendienst 24 uur per dag voor u klaar en kunt u nog dezelfde dag over een weegbon beschikken. Indien gewenst leveren wij ook kosteloos de noodzakelijke periodieke overzichten ten behoeve van uw milieurapportage.

Meer weten?

Wilt u weten wat van Gerrevink ook voor u kan betekenen? Neem dan voor het beste aanbod contact met ons op; wij helpen u graag! Op de pagina's aangaande recycling en vernietiging heeft u bovendien de mogelijkheid om over specifieke materialen informatie of een offerte aan te vragen.