Kunststof laat u bij Van Gerrevink recyclen

Van Gerrevink recycling en vernietiging kan al uw kunststof materiaal recyclen. Door kunststof apart in te zamelen kan het plastic opnieuw gebruikt worden. Bij Van Gerrevink kunt u uw kunststof afval op werkdagen tussen 7.30 – 16.30 uur inleveren voor recycling. Met de verschillende opslagmiddelen op ons terrein kunnen ook particulieren hun afval eenvoudig gescheiden inleveren.

Wanneer u plastic en kunststof afval van uw restafval scheidt, kunt u flink besparen op uw afvalkosten omdat containers minder snel vol raken. Daarnaast is dit ook beter voor het milieu.

Gelderland, Overijssel en Flevoland

Voor bedrijven in de regio Midden- en Oost-Nederland heeft Van Gerrevink verschillende systemen zoals knapzakhouders, rolcontainers en compacte balenpersen. Op afspraak halen wij dit afval op bij bedrijven in de regio, van Zwolle tot Nijmegen en van Lelystad tot Enschede.

Kunststof en plastic dat u voor recycling aanbiedt, wordt hergebruikt. Wilt u dat het vernietigd wordt, ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als het om recycling van kunststof gaat? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!

Direct contact met Van Gerrevink B.V.

Bel: +31 (0)55 538 0660
Mail: info@vangerrevink.nl

Voordelen van onze recycling en vernietiging

  • Maximale opbrengst
  • Minimale lasten
  • Een uitgebreid aanbod
  • En gegarandeerd de beste oplossing!

Neem direct contact op!

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

Onze certificaten