Afval recyclen: ons dagelijks werk

Bij Van Gerrevink in Apeldoorn vindt afvalrecycling plaats. Door afval zoals papier, metaal, kunststof, hout en elektronica-afval te recyclen kan het hergebruikt worden wat een positief effect heeft op het milieu. 

Oud materiaal opnieuw gebruiken

Van Gerrevink zamelt oud papier en bedrijfsafval in bij bedrijven in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland: van Amersfoort tot Enschede en van Kampen tot Nijmegen. Ook particulieren kunnen hun afval bij Van Gerrevink recycling en vernietiging inleveren. U kunt niet alleen met oud papier bij ons terecht, maar ook met hout, sloophout, plastic, kunststof, metaal (ferro en non-ferro) en elektronica-afval bijvoorbeeld. 

Afvalrecycling

Ons terrein is zo ingericht dat papier, hout, kunststof, metaal en e-scrap goed en eenvoudig gescheiden kunnen worden. Behalve het recyclen van afval zoals papier, kunnen we dit materiaal ook voor u vernietigen zodat het niet in verkeerde handen valt. Klik hier voor meer informatie over afval-, product- en datavernietiging.

Van Gerrevink recycling en vernietiging is op werkdagen geopend van 7.30 tot 16.30 uur. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Direct contact met Van Gerrevink B.V.

Bel: +31 (0)55 538 0660
Mail: info@vangerrevink.nl

Voordelen van onze recycling en vernietiging

  • Maximale opbrengst
  • Minimale lasten
  • Een uitgebreid aanbod
  • En gegarandeerd de beste oplossing!

Neem direct contact op!

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

Onze certificaten